Karaja smink vélemények

 • „Nagyon szeretem, mert tartós, a színek változatosak, az anyagok tökéletes minőségűek és az elkészült sminkek pedig gyönyörűek! Mindig a dögösség, a szenvedélyesség jut eszembe, mikor a kezemben tartok egy Karaja palettát:-) A világ egyik legjobbjának tartom és ezt minden túlzás nélkül mondom. A színpadon készült képeket is öröm visszanézni, ha ezeket a sminkeket teszem magamra, mert az igénybevétel sem árt meg nekik, mindig ottmarad a púder, a rúzs, a pír, az árnyékolás sem tűnik el, a koncertszünetekben nem kell egyetlen egyszer sem újrasminkelnem magam és ez komoly magabiztosságot ad. Megbízom ebben a termékben és nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam. Ezért minden színpadon szereplő nő hálás lehetne. Ajánlom mindenkinek! :-)”

  Tóth Vera
  énekesnő

 • „Azért is szeretem a Karaját, mert az én intenzív színpadi jelenlétem megkívánja, hogy folyamatosan sminkben legyek. Ez nagyon megterhelő tud lenni, és a Karaja egy hihetetlenül kényelmes és gyengéd, de annál tartósabb sminkmárka.”

  Tóth Gabi
  énekesnő

 • „2014 őszén a Beauty Kiállításon találkoztam az olasz, professzionális Karaja Make Up termékeivel. A kiállításon sok smink stand volt, a Karaja Make Up azonban elegáns és igényes megjelenésével azonnal megragadta a figyelmemet. Azóta, ha sminkről van szó a Karaja Make Up-ot választom a fellépéseim alkalmával és a hétköznapokon is, mert amellett, hogy rendkívül tartós, gyönyörű és egyedi színei vannak, tele van ápoló és növényi kivonatokkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

  Radics Gigi
  énekesnő

 • „Nem csak a munkám során, de a hétköznapokban is szeretem a szép sminket. A Karaja termékei nem csak professzionálisak, de tökéletesen használhatóak alkalmi és nappali megjelenésre is! Én szívből ajánlom mindenkinek!”

  Mádai Vivien
  műsorvezető

 • „Igazán nagy öröm számunkra, hogy megismertük a Karaja Make Up kiváló termékeit és Fodor Piroskát, a termékek magyarországi forgalmazóját. A zenénkben és a megjelenésünkben is egyaránt a minőséget, a kifinomult nőiességet képviseljük, ezért tökéletes választás számunkra a Karaja Make Up minden egyes kiváló sminkterméke. Rendszeresen használjuk nap, mint nap a rendkívül innovatív és különösen tartós termékeket. A prémium kategóriás sminkek a hétköznapokon és a színpadon is mindig hozzájárulnak a tökéletes megjelenésünkhöz.”

  Nyári Aliz és Nyári Edit
  énekesnők

 • „Rohanó életét élő színész- és énekesnőként kevés időm jut az alvásra és a készülődésre, mégis mindig tökéletes külsővel kell megjelenjek mindenhol. Mindenképpen tartós és természetes, azaz nem maszkhatású sminket kell, hogy viseljek, így makeup-om mindig a prémium minőségű Karaja termékekkel van elkészítve. Fellépéseimre és megjelenéseimre, mint például a következő, február 21-én lévő koncertre, melynek kiemelt fellépője José Cura, Szegődi Anita a Szabó Imre Szalonok sminkese a Karaja termékeivel készíti el a tökéletes fellépő sminket számomra.”

  Mahó Andrea
  színművésznő, énekesnő

 • „A fotózásokon és a rendezvényeken a Karaja Make Up termékeivel készítik el a sminkemet a Szabó Imre Szalonok sminkesei. Modellként mindig figyelemmel kísérem az aktuális divatot, és a márka legújabb kollekciója mindig elvarázsol, hiszen használatuk lehetőséget teremt az aktuális trendek követésére. Gyönyörű pigmentjei és varázslatos rúzsai egészen különlegesek. Saját ruhakollekcióm fotózásán is a Karaja Make Up gyönyörű sminktermékeivel készült a sminkem.”

  Kocsis Korinna
  modell

 • „Nagyon sokféle sminkmárkát kipróbáltam már! A Karaja make up-ra azért esett a választásom, mert a termékei gyorsan felvihetők és tartósak, amelyek a munkám szempontjából fontosak. A Karaja szempillaspirál néhány mozdulattal dús, és hosszú szempillákat varázsol, a Karaja szemhéjpúder pedig nem hullik le az arcomra, és gyönyörű színekben pompázik a szemhéjamon. Kedvenceim a  rúzs és szájfénytermékük, amelyek hosszan megőrzik a számon a felvitt színeket és fényüket. :)
  Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

  Molnár Henrietta
  műsorvezető
  Viasat3 - Trendközelben

 • „A Karaja professzionális sminkjei számomra egyet jelentenek a minőséggel. A megújuló színek között mindig megtalálom az aktuális trendnek megfelelő árnyalatokat. A Karaja az az elengedhetetlen részlet, mely hozzásegíti a hölgyeket a harmonikus megjelenéshez, mely a jól megválasztott öltözékkel kezdődik, és egy szép sminkben és frizurában teljesedik ki.”

  Léber Barbara
  divattervező

 • „A Szabó Imre Szalonok tulajdonosaként elkötelezett híve vagyok a minőségi munkának, mindig a tökéletességre törekszem, melyhez elengedhetetlen, hogy a legjobb anyagokat és termékeket használjuk, így esett a választás a Karaja Make Up dekorkozmetikai termékeire. Számos fotózáson és megjelenésen dolgozunk szakembereimmel, ahol a precízen elkészített, gyönyörű frizurák mellé csak egy valóban professzionális és tartós smink párosulhat, mely a Karaja Make Up termékekkel tökéletesen elkészíthető.”

  Szabó Imre
  mesterfodrász

 • „A Karaja céggel és elbűvölő magyarországi képviselőjével, Fodor Piroskával a 2010-es tavaszi Beauty-n ismerkedtem meg. Azonnal magával ragadott Piroska lelkesedése, lelkiismeretessége és empátiája. Azóta is ragyogó az együttműködésünk, hiszen azon kívül, hogy ragyogó sminkes, és kiváló üzletasszony - a szó legnemesebb értelmében - nagyon segítőkész is. Több nagysikerű sminktanfolyamot tartott vendégeim számára szalonunkban. Minden páciensem kiemelte annak jelentőségét, hogy Piroska nemcsak a fizikai adottságokat vette figyelembe a sminkek készítésekor, de azonnal ráérzett vendégeim egyéniségére és így csodálatos átváltozásoknak lehettünk tanúi. A termékek pedig ragyogó minőségűek - és azon kívül, hogy nagyon fontos számomra, hogy ápoló hatóanyagokat is tartalmaznak - tükrözik a klasszikus olasz eleganciát. Vendégeim pedig szívesen vásárolják újra a sminkszereket, és mindig várják az újdonságokat, amelyekből nincs hiány, hiszen a Karaja Make Up nagyon innovatív márka. Így Piroska és a Karaja Make Up új színt hozott kozmetikánk életébe és folyamatosan hozzájárul vendégeim és persze a saját megújulásomhoz is.”

  Tóth Katalin, Budapest
  Aranykoszorús mesterkozmetikus
  Magyar Országos Kozmetikus Szakmai Ipartestület
  elnök

 • „A Karajával többéves szakmai kapcsolata van a keszthelyi Asbóth Sándor Szakképző Iskolának. A cég vezetője, Piroska nemcsak jó üzletasszony, hanem remek szakember is. A Tőle tanulók megismerhetik a cég által forgalmazott termékek tulajdonságait, ezenfelül olyan technikákat is elsajátíthatnak, ami a szaktudásukat építi, erősíti. Magyarországon a legjobb dekorkozmetikai márkák között jegyzik a Karaját. Minden igényt kielégítő, praktikus, egyszerűen alkalmazható, tartós színhatást eredményező termékek alkotják a palettát, amivel a gyakorlott, illetve kezdő szakember is csudaszép sminkeket tud létrehozni. Kívánom, hogy örömmel és sok sikerrrel folytassák eddigi munkájukat!”

  Linhart Rita
  igazgatóhelyettes, mesterkozmetikus
  nemzetközi szakértő
  Asbóth Sándor Szakképző Iskola, Keszthely

 • „A Karaja Make Up-al iskolánk néhány éve jó kapcsolatot ápol. Tanulóink minden tavasszal tanfolyamon vehetnek részt, ahol megismerkedhetnek a Karaja professzionális anyagaival, eszközeivel, és alap sminktechnikákat sajátíthatnak el a résztvevők. A magas minőség lehetővé teszi a profi smink elkészítését, megkönnyíti a vizsgára való felkészülést és a szakemberek munkáját. Szakmai bemutatókon is rendszeresen meglátogatjuk a Karaja standját, ahol kedvezményes vásárlásra van lehetőségünk és újdonságokkal várnak bennünket. A cég értékes ajándékokkal támogatja az iskolánkban minden évben megrendezésre kerülő sminkversenyt, amit ezúton is szeretnék megköszönni.”

  Juhászné Petren Galatea
  kozmetikus, biológia-egészségtan tanár
  Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola, Pécs

 • „Véletlenül találkoztam a KARAJA-val. Támogatókat kerestem az iskolai sminkversenyünkhöz, a Beauty újságban olvastam a KARAJA-ról, megtetszett és felhívtam őket. Már az első beszélgetés nagyon közvetlen, barátságos és segítőkész volt! A Karaja Make Up Magyarországgal azóta is folyamatos kapcsolatban vagyunk, támogatják a versenyünket, rendszeresen tartanak sminktanfolyamot a tanulóinknak, és az új katalógus megjelenésekor a kozmetikus kolléganőknek bemutatják az újdonságokat. Örülünk, hogy részesei lehetünk egy ilyen szuper csapatnak, akik ilyen innovatív és fantasztikus termékeket juttatnak el hozzánk!”

  Stoiber-Vass Éva
  kozmetikus szakoktató, kozmetikus
  Kossuth Lajos Ipari Szakképző, Győr

 • „2003 óta dolgozom sminkesként, és rengeteg féle dekorkozmetikumot kipróbáltam ez idő alatt. Mindig is célom volt az, hogy találjak egy természetes hatóanyag tartalmú termékcsaládot, amely nem tartalmaz bőrre káros színezőanyagot és tartósítószert, de a munkám során ez még nagyon kevés, mivel szükséges, hogy tartós legyen, változatos színekkel rendelkezzen, fedjen, de ne legyen maszk hatású, érzékeny bőrre is tudjam használni, és még sorolhatnám. Amikor a KARAJÁT kipróbáltam, és használni kezdtem, tudtam, hogy ez „első látásra szerelem”! Tökéletesen beváltotta minden reményemet, és még felül is múlta! Ráadásul elérhető áron! Tiszta szívből ajánlom mindenkinek…én egyszerűen imádom!”

  Simkó Linda, Gödöllő
  sminkes, Faceup1 Nemzetközi sminkverseny
  (Pin-up babe kategória) 1. helyezett

 • „Megfogott a KARAJA Make Up termékeinek magas minősége, sokszínűsége, széles palettája és a cég folyamatos innovációja. Megtalálom köztük a minden korosztály számára megfelelő, és minden bőrárnyalathoz illeszkedő színeket, anyagokat, melyekkel vendégeim és magam megelégedésére örömmel dolgozhatok, legyen az egy laza nappali smink, vagy akár egy fotózásra készülő „műalkotás”. Kiemelkedő a Team professzionális szakértelme a szakmában és az üzletben egyaránt. Fontosak számomra a hatékony, magas minőségű képzések, melyek nagyban segítik munkánkat. Nem kell mondanom, hogy vendégeim is hamar beleszerettek a természetes összetevőjű, mégis hosszantartó hatást biztosító, kellemes, de nem túl illatosított termékekbe. Kívül – belül olasz elegancia!
  Köszönöm Karaja!” 

  Zángóné Kulcsár Edit
  kozmetikus szakoktató, kamarai szakértő,
  a Beauty full szépségszalon üzemeltetője

 • „Hálás vagyok a Karaja Make Up-nak, mert segít a munkáimba valami egyedit és különlegeset csempészni. Az egyedi színek, a rendkívüli tartósság, a gazdag hatóanyag összetétel, magas minőség nemcsak az én, hanem vendégeim örömére is szolgálnak.”

  Sándor Kinga, Győr
  sminkes, kozmetikus

 • „Már több mint 20 éve dolgozom a szakmában és mindig kerestem azokat a termékeket, amik minősége számomra és vendégeim számára is megfelelő. Nagyon örültem, amikor egy szakmai program keretében találkozhattam a KARAJA sminktermékeivel. Azóta is használom, nagyon meg vagyok elégedve. Vendégeimet megragadta a sminkek csodálatos színvilága, tartóssága, tetszetős kiszerelése és a minőséghez tartozó kedvező ár. Én úgy látom, hogy aki egyszer kipróbálja, örökké a rabjává válik, és ismét felkeresi a szalonomat, hogy még egy-két termékkel kiegészítse az otthoni készletét.”

  Börötzffy Eszter
  Oázis Szépségsziget szalonvezetője

 • „A KARAJA Make Up megváltoztatta a sminkeléshez kapcsolódó viszonyomat. Kiváló minősége messze felülmúlja az eddig általam használt termékek bőrre gyakarolt hatását, tartósságát. A sminkoktatások révén nagyobb tapasztalatra és tudásra tettem szert, és a szalonom forgalma is nagyban nőtt, mivel a vendégeim is nagyon megkedvelték a termékeket. Kiváló minőség + megfizethető ár + profi képzés -- nekem ez a KARAJA Make Up. IMÁDOM!”

  Holl Adrienn, Zirc
  kozmetikus

 • „Nagyon örülök, hogy rátaláltam a KARAJA minőségi és professzionális termékeire. Az általam eddig kipróbált dekorkozmetikumok egyike sem veszi fel a versenyt a KARAJA gyönyörű, igényes és tartós smink kollekcióival! A trendek szerinti folyamatos megújulásával mindig élményt jelent számomra a sminkelés! A tanfolyamok keretében mindig hasznos tanácsokkal és technikákkal gazdagodhatok. Ajánlom szeretettel minden korosztálynak és bőrtípusnak a magas hatóanyag tartalmú, exluzív megjelenésű, bőrbarát KARAJA MAKE UP-ot!!!”

  Kristóf Laura, Kecskemét
  kozmetikus

 • „„A KARAJA display megvásárlásával fő célom az volt, hogy vendégeim és tanúlóim világszínvonalú, professzionális, innovativ sminktermékekkel ismerkedjenek meg. Így magas színvonalon követhetjük a nemzetközi trendeket, folyamatosan lépést tarthatunk a divat és a technológiák fejlődésével. A KARAJA termékei a legújabb divatirányzatoknak megfelelően nyújtanak lehetőséget arra, hogy megmutathassuk a bennünk rejlő egyéniséget.”

  Simon Bernadett, Balatonfüred
  Ambiente Kozmetikai Szalon

 • „A Karaja professzionális termékeivel először a 2012-es tavaszi Beauty kiállításon találkoztunk lányommal, aki szintén kozmetikus. Rögtön megfogottt a Karaja stand kiállítása, a színek harmóniája, valamint a kiállítók közvetlensége, kedvessége. Végignéztük egy smink elkészítését, és akkor elhatároztam, hogy félretéve több híres márka dekorkozmetikumait, a Karajával fogunk dolgozni. Az sem riasztott vissza, hogy közeledve az 50. életévemhez elmenjek Balatonfüredre, és részt vegyek a  Karaja által szervezett sminktanfolyamokon a 22 éves lányommal együtt. Mindig vannak újdonságok, és ha nem akar lemaradni az ember, szüksége van megismerni az új technikákat, termékeket. Sokat köszönhetünk a Karaja termékcsaládjának, és ha lehetséges minden tanfolyamra elmegyünk a folyamatos fejlődés érdekében. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, és azt, hogy ne az életkort tartsa szem előtt, hanem a fejlődést!”

  Szijjné Betti és Szijj Zsófia, Torony
  kozmetikusok

 • „Néhány éve megkeresett egy kedves hölgy, és megmutatta nekem a KARAJA termékeket. Megismertem és megszerettem ezt a kiváló minőségű termékcsaládot. Azóta rengeteg sminket készítettem KARAJA-val. Szeretem ragyogó színeit, tartósságát, folyamatosan megújuló termékpalettáját. A Karaja Make Up Team szervezésében színvonalas kongresszusoknak, tanfolyamoknak lehettem részese, ahol sok-sok pozitív impulzus ért. Köszönet érte a Karaja Make Up Magyarországnak, akik mindezt létrehozták és fenntartják.”

  Pongráczné Anna, Zalaegerszeg

 • „Kozmetikus tanulóként jártam először a Karaja Make Up Oktatóközpontjában Balatonfüreden egyéni smink oktatáson. Modellem Édesanyám volt, aki - büszkén írom - pár nap múlva betölti a 60-at! Érett bőrre tanultam igazán jól használható és látványos praktikákat, melyek szép eredményhez segítettek a kozmetikus szakmai vizsgámon! Azóta megnyitottam kozmetikámat Boudoir of Glamour néven Keszthelyen, a Rákóczi u. 54. szám alatt, ahol természetesen a Karaja csudaszép termékeivel varázsolom elő vendégeimből a legszebb önmagukat! Köszönöm a segítséget, melyért ezt követően is bizalommal fordulok a Karajához!”

  Szeretettel:
  Hekeli Judit Anna, Keszthely
  kozmetikus

 • „Köszönettel tartozom Fodor Piroskának, aki nagyon sokat segített a 2013-as lipcsei WorldSkills és a franciaországi Lille-ben megrendezett 2014-es EuroSkills nemzetközi kozmetikus-tanuló versenyekre való felkészülésben, ahol a résztvevők között smink kategóriában a legmagasabb pontszámot értem el. A Karaja Make Up vezető sminkmestere mindig követi az aktuális sminktrendeket, amely rendkívül inspiráló volt az oktatások során. Kreatív hozzáállásával és profizmusával a nála tanultakat nagy sikerrel tudtam kamatoztatni a versenyek során.”

  Bertók Kinga, Zalaegerszeg
  kozmetikus

To Top