Legyen a Partnerünk!

Smink termékek

A Karaja Make Up Magyarország szeretettel várja azon érdeklődőket, kozmetikusokat, akik szeretnék megismerni, kipróbálni, illetve szalonjukban használni és forgalmazni a Karaja Make Up termékeket.

Karaja Make Up - A kozmetikusok kedvence

Az elmúlt évek visszajelzései megerősítettek minket abban, hogy nagy szükség van a széles dekorkozmetikai piacon egy olyan megbízható márkára, amelyet a szakemberek sikeresen alkalmazhatnak munkájuk során, és jó szívvel ajánlhatnak Vendégeiknek is. Hiszen a tökéletes smink elkészítéséhez a szakértelmen kívül vitathatatlanul szükségesek a jó sminkanyagok és eszközök is.

A Karaja Make Up termékek üzletekben nem kaphatók, kizárólag kozmetikai szalonokon keresztül kerülnek forgalomba, így biztosítva szakértő segítséget a legmegfelelőbb dekorkozmetikumok kiválasztásához minden Vásárlónak.

Kozmetikai szempontból fontos továbbá, hogy a termékek többsége nagy arányban tartalmaz természetes növényi összetevőket, illetve bőrtápláló hatóanyagokat, és az egyéb alapanyagoknál is a tisztaságot és az ellenőrzött minőséget tartották szem előtt a gyártás során, ezért a tapasztalatok szerint az érzékenyebb szemű és bőrű Vendégek is biztonsággal alkalmazhatják.

Smink termékek

A Karaja Make Up sikerének titka

A Karaja széles termékskálája egyedi és újszerű megoldásaival, gyönyörű, gazdagon pigmentált, életteli színeivel és elegáns megjelenésével mindenki szívébe hamar belopja magát. A dekorkozmetikumok könnyen és precízen kezelhetőek, textúrájuk egyenletesen terülő, szépen satírozható, az elkészült smink pedig rendkívül tartós. A Karaja a professzionális alkalmazás minden kritériumának maradéktalanul megfelel, így natúr-, nappali-, alkalmi- és esküvői sminkek elkészítésénél éppúgy alkalmazható, mint fotózások, filmforgatások, divatbemutatók alkalmával.

A tremékek kiszerelése változatos, hiszen a szépségszalonok, a sminkesek elvárásait és az egyéni igényeket is szem előtt tartva a dekorkozmetikumok nagy része display-ek, paletták formájában és elegáns lakossági kiszerelésben is elérhető.

A Karaja termékkínálata az aktuális sminkterendekhez igazodva rendszeresen, évente két alkalommal új színekkel és terméktípusokkal bővül. Az aktuális trendek és sminktechnikák, valamint a Karaja új kollekciójának bemutatására folyamatos továbbképzéseket biztosítunk partner kozmetikusaink részére a Karaja Make Up Oktatóközpontban.

Folyamatos innováció, professzionális minőség, bőrtápláló hatóanyagok, káprázatos színek, klasszikus olasz elegancia... és mindez elérhető árral párosul - ebben rejlik a Karaja sminktermékek népszerűségének titka.

A Karaja termékek kizárólag kozmetikai szalonokon keresztül érhetők el.

Amennyiben szeretne Partnerünk lenni, bővebb információért forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeken, vagy küldje el telefonszámát, e-mail címét, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Karaja Make Up Oktató- és bemutatóközpont
8230 Balatonfüred, Ady Endre u. 43.
+36 87 788-428
smink@karaja.hu

To Top