Karaja bemutatkozás

Karaja Make Up sminktermékek

Fotó: Jakabfi Balázs, Szépítész Magazin

Cégtörténet

A Karaja Make Up vállalatot Mauro Pederzzoli úr alapította 1985-ben Olaszország Bergamo tartományában.
A cég napjainkban a világ több mint ötven országában képviselteti magát. Magyarországon a KARAJA Make Up termékeinek kizárólagos forgalmazója a Karaja Kft., amely 2011. januárban nyitotta meg a balatonfüredi székhelyű országos Karaja Make Up Oktató- és bemutató központját.

A dekorkozmetikai ipar vezetői között számon tartott vállalat termékeit a kiváló minőség és a folyamatos innováció fémjelzi.
A Karaja Make Up termékeket rendkívül nagy szakértelemmel, a legkorszerűbb berendezéssekkel és a legmagasabb tisztaságú alapanyagokból készítik.
A kiváló minőség, a megbízhatóság, valamint a termékek és színek széles skálája teszi a Karaja Make Up-ot olyan céggé, amely képes a  világpiacon felmerülő igények tökéletes kielégítésére.

Karaja Make Up smink eszközök

A Karaja a színek specialistájaként, teljes skáláját kínálja a professzionális sminkeknek a ragyogó arcszínért, a lenyűgöző ajkakért és a kifejező, szép szemekért. A Karaja smink tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hő- és vízálló, hosszantartó hatása akár 13 órán át élvezhető. A Karaja smink kiválóan alkalmas természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz, címlapfotókhoz és filmforgatáshoz. A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül. A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben kerülnek forgalomba.

- Valamennyi Karaja termék az F.D.A. (Élelmiszer és Gyógyszeripari Intézet) által
hitelesített.

- A Karaja termékek nem tartalmaznak egészségre káros színező- és
festékanyagot.

- A Karaja termékeket nem tesztelték állatokon.

- A termékek elkészítéséhez felhasznált alapanyagokat a termékleírás tartalmazza.

Karaja Make Up Oktató- és Bemutató Központ

A Karaja Make Up Smink Stúdió szeretettel várja azon kedves érdeklődőket, akik a professzionális, az egyéniségnek és alkalomnak megfelelő sminkelés fortélyait szeretnék elsajátítani.

- Kozmetikusok számára folyamatos továbbképzési lehetőség.

- Az oktatás során az olasz Karaja Make Up professzionális termékekkel készülnek
a sminkek. A Karaja Make Up magas hatóanyagtartalmú termékeivel, a legújabb
trendeket folyamatosan követő, ragyogó színeivel rendkívül tartós és egyedülálló
sminkek készíthetőek.

- A Központban a Karaja Make Up több száz terméke közül választhat.

To Top